Massage verbetert de weerstand

HEALTH BENEFITS OF MASSAGE

Massage geeft rust in het hoofd

Massage verbetert de bloedcirculatie

1

2

3

KINDS OF MASSAGE

Zweedse massage
thai massage

De traditionele Thaise massage is een van de oudste genezings methoden en ontstond samen met het Boeddhisme, ruim 2500 jaar geleden. Het is gebaseerd op een systeem van energie lijnen; meridianen genoemd. Hierbij wordt het lichaams gewicht in combinatie met de duimen, handpalmen, knieen, ellebogen en voeten gebruikt om het hele lichaam te strekken en te kneden. De massage wordt ritmisch en gedoceerd uitgevoerd, afgestemd op de persoon die de massage ondergaat

olie massage

De Thaise relaxerende oliemassage wordt vaak gekozen door personen die liever geen originele Thaise massage wensen vanwege de harde druktechnieken met knieën of ellebogen. Het is daarom zeker niet een minder efficiënte massage, integendeel. Er wordt over het hele lichaam met massageolie gemasseerd.Het principe van de Thaise relaxerende oliemassage bestaat eruit om de bloedsomloop te bevorderen en alzo een ontspannend en verfrissend effect te bekomen. Het is de ideale massage bij vermoeidheid en stress. Zowel lichamelijk als geestelijk krijgt men hiervan een opkikker.

Image by alan caishan
Sportmassage op been
sport massage

Sport massage is uitermate geschikt voor sporters omdat ze een weldadig effect heeft op zowel lichaam als geest.

Vóór een zware inspanning helpt deze massage om jezelf mentaal en fysiek voor te bereiden. Je geest komt helemaal tot rust terwijl je spieren, gewrichten en pezen worden losgemaakt met behulp van verschillende specifieke massage technieken.

Die technieken verbeteren de conditie van je spieren, kan ze aanzetten tot extra stofwisseling en er ontstaat een betere doorbloeding. Daardoor zijn je spieren beter bestand tegen de grote kracht die er tijdens het sporten op uitgeoefend wordt. Je zult je gemakkelijker en soepeler bewegen, het langer vol kunnen houden en het werkt preventief tegen vermoeidheid en spierpijn. Ook ná een zware lichamelijke activiteit zul je de helende werking van Thaise massage waarderen. Specifieke behandelingswijzen gericht op het afvoeren van afvalstoffen versnellen het lichamelijk herstel.
Behandeling in overleg